Sunday, June 27, 2010

Jalan2 di Mesra Mall

Assalamualaikum...

Oleh krn dh lama x balik dungun maka khamis minggu lepas kitorang chow ke dungun..ahad kan MB dh isytihar cuti sempena kemenangan Trg dlm Sukma kan so 3 hari la cuti minggu ni..best2..

So ari sabtu tu kitorang plan nak ke Mesra Mall kat kemasik nun, saje lah lgpun ingt nk p cari handbag baru, hahaha yg lama ni dh nk menggelupas dh..mintak simpati pakcik botak ajak g mesra mall..hahaha

smpai je mesra mall xde plak yg berkenan. carlo rino situ x bnyk stok la..yg offer pun ala2 mak datin je..dh x jmpa kitorang lepak kat popular book store le, mana tau blh rembat sebijik dua novel..hahaha

terebeli dynamo..hahaha murah giler..biasa 4.7kg +-rm27 tp cni dia offer rm17++ je, apa lg beli terus..hahaha

sblm tu lepak cni..dgn menggunakan kepakaran yg hebat saya telah berjaya memujuk pakcik botak utk sponsor sebijik novel yg telah lama diidamkan..hahaha

ok sbb dia suka tgk bola maka kita ambik la gmbar dia ni ye..kata kan model blog ni..hahaha

oh, saya baru tau sbnrnya yg bola utk piala dunia ni ada nama - JABULANI hahaha siannye haku..

teng teng teng.....dpt la akhirnya memiliki novel ni..siannye aku, org lain dh abis Eclipse dah aku baru nk baca new moon..hahaha xpe, sbb sy tgk movie ni x best sgt so saya rasa novel adalah lg best dr movie..pas ni blh beli smbungan dia plak..hehehe suka kumpul novel yg sambung2 ni..

oh dah lama aim foundation ni..akhirnye dpt jg..foundation ni free oil, mmg x berminyak..suka la, psl muka sy jenis berminyak so ssh nk cari doundation yg oil free..harga rm65, ok la psl ingt loreal tru match tu pun rm60++ jg..kira berbaloi le..ringan je tekstur nye..

Sudahnye, plan asal nk cari handbag ntah ke mana2..hahaha xpe..saya dah aim satu handbag dlm satu blog..hehehe best2..


~Esok keja.....x nak keja....! nk cuti lg...!!!

3 comments:

  1. mana best gi mesra mall..stakat ni kalu gi mesti balik ngn tangan kosong..hehehehe...

    ReplyDelete
  2. hahaha sama lah, x best mana pung..cuma kebetulan ada menda nak cari dlm tmc tu..tp kalu g popular bookstore mmg xkan balik dgn tgn kosong..hahaha

    ReplyDelete
  3. minggu depan su balik dungun...hehehhehe..kalau marina balik boleh ahh kita jumpoa2

    ReplyDelete