Monday, November 24, 2008

Tekanan.....!!

Salam,

Pagi ni saya rasa x sdp bdn..pagi td kat rmh perut dh x brp nk ok..rasa mcm kembung je..sakit..sebetulne dr ptg kemaren lg, balik opis g mkn nasi kukus, pastu beli jambu yg taruk asam boi debu tu kat food court mydin mall..mkn 2,3 bijik perut memulas...aduiss apa kena ni...?? tp wlaupun sakit perut tetap mkn jg sbb sedap smbil sesekali suapkan pd hubby yg tgh drive..

Balik rmh perut memulas teruk, tp x rasa mcm nk buang...sapu2 minyak angin..rehat smbil baca soratkabo...

Pagi td rasa x selesa, mood pun jd semacam je...betul2 saya xde mood..

Kat opis plak, org x brp rmai...mood masih x mari lg...rasa mcm x sihat je tp xtau apa yg x sihat nye.. pastu org bank tepon suruh g ambik BG, org perikanan tepon nk LOA, org tu sms srh bgtau ni, org tu tepon nk itu nak ini..aaarrgghh tekanan guwe mcm nih! mana smua org nih..?? Org yg sepatutnya handle smua xde, kluar g site..motif apa g site ramai2 saya xtau..jadi 1 keja plak saya nk menelepon nak mintak itu mintak ini padahal saya xtau mana letak bnda tu..cari pnya cari x jmpa, bos plak x masuk lg....rasa nk mkg org je..!

Pastu ada plak masuk fax mintak jwpn utk soalan bg sidang DUN, nk jwpan tu b4 24hb, dia fax bnda tu kemarin 23hb dan surat tu sndiri bertarikh 23hb..bodo x keja tu ??!! surat tu dr UPEN..xtau lah org upen mana yg bodo sgt wat keja mcm tu..bos dua2 xdok skrg ni..lantak lah janji saya dh inform bos saya...nasib lah kalu kitorang bg lmbt pun, sape suruh wat keja bodo mcm tu..dgn hanya ada cop 'PENTING' & 'MUSTAHAK' kat surat tu ingt kitorang nk wat cpt2 ke..??kalu nk cpt sila fax awal2..

Saya dh rasa malas nk g keja pagi td, patutlah....saya pnya keja x siap2 lg nih..dh lah perut x brp nk elok, muncit semacam je..banyak angin...

Last saya kol opismate saya td psl sesuatu yg saya TERPAKSA selesaikan, dan2 tu jg saya marah dan saya hempas tepon..tekanan bila dia suruh saya kol org tu bgtau ini bgtau itu dan apabila saya suruh dia kol sndiri dia kata dia xdpt elaun tepon..apa pnya kdekut..last2 saya hempas tepon..

Hari ni saya jahat, hari ni saya bekeng , hari saya xde mood...

Sila jgn suruh saya buat apa2...

2 comments:

  1. jangan garang sangat....picit perut ye sambil study prinsip islam hadhari ye..

    ReplyDelete