Monday, November 24, 2008

Ubat mengamuk :-p

Salam,

Ekoran (bukan singkatan dr ekor org ye) dr peristiwa mengamuk di opis td, makanya ms lunch hour td saya berjaya memujuk sang suami utk ke AVON..saya berlenggang je kluar mkn, bwk hset je..sbb dlm purse hnya tinggal baki2 duit syiling yg hnya layak utk dimasukkan ke dlm tabung hello kity saya sajorks..

Saya dh lama psg niat nk beli yg ni sejak smpai katalog baru kat rmh..katalog pun smpai yg keping2 je sbb saya dh berbulan x beli brg AVON :-P hehehe.. Sib baik ada lg stok, sang suami kata ni ubat mengamuk td..hehehe :-P


Nt balik umah try ubat mengamuk ni...hehehe

12 comments:

  1. kak na, perlu ke expose gambar bra??emm,ada2 je kak na nie..hehe

    ReplyDelete
  2. ubat mngamuk katanya... cantek uolls lpas nie

    ReplyDelete
  3. laa.. tunjuk la branyer tu cantek ke takkk??? harus kaler hitam.. sexyyy!!

    ReplyDelete
  4. mei,
    xde lah tunjuk kan, tunjuk hujung2 plastik je...ala, smua blogger cni sporting2 blake..

    angelz,
    hehehehe..ubat mengamuk..

    cokolat,
    xleh las tunjuk, segan plal, tunjuk ujung2 plastik je...tp bkn wrna hitam lah...

    ReplyDelete
  5. ubat mengamuk.... ha ha ha..best lah mu ..ngamuk pun ada ubat.. aku rasa nak mengamuk jugak lah..... huhuhuhuhuhu

    ReplyDelete
  6. kv,
    best, mmg best!

    cik zura,
    hahaha, kalu saje2 nk mengamuk bukannye dpt hadiah takut dpt penampor..hehhee

    ReplyDelete
  7. kacau aku kalau mengamuk dapat upah camtu. baik aku jgn bagi wife aku baca entri ni.

    tapi kalau belipon, ok gak ye...

    ReplyDelete
  8. akak, ade tag yang mengena utk akak, dtg ambik kat blog mar yer.. And bt yer kak.. cyg slalu dr mar...

    ReplyDelete
  9. ahakz..emm,menariklah klu mcm tu..Nway, kabare sekarang??

    ReplyDelete
  10. kak marina, klu kat avon sy suke beli seluar panjang(dalam) yg pakai ngn baju kurung heheheheh selesa2

    ;p

    ReplyDelete