Thursday, November 20, 2008

Nasi kukus...sedaaapp...!!

Salam...


Balik opis semalam kan hujan renyai2 tp langit xde las gelap sgt...redup2 manja je...ekekeke.. hubby plak mengadu lapar, rasa mcm nk mkn sedap2 je...so, we oll pun decide g mkn kat food court mydin mall...ada kedai nasi kukus paka yg dia buka cwangan kat ctu iaitu nasi kukus paka 2...sedaaapppp.. jom jalan2 cari makan!

ayam dia best..pakcik siap bg ayam lebih lg kat saya...

mcm biasa, model blog saya dgn gaya fotogenik nye.. :-P

Musim2 hujan ni syiokk kat taruk n3 psl mknan...hehehe larikkkss..!! :-p


12 comments:

  1. Salam tuan umah.. Sedapnye nasi kukus.. kat KEdah ni payah nk cari.. Nak balik Klate ntah bile.. Raye haji ni p KL kna ajak hsband p cari nih... nyum nyum..

    ReplyDelete
  2. nasi .. emmm sodap nye..

    mcm mana eLLy nak diet nie.. tengok gambar nasik dah terbayang bayang.. nak turun lunch dulu la

    ReplyDelete
  3. nasi kukus ... kat sini susah carik lah yang... adoii laaa mummy dah teringin dah ni...

    ReplyDelete
  4. NAMPAK GAYANYA....BOLEH BUKA BISNESS NASI KUKUS KAT KL LE PULAK

    ReplyDelete
  5. Aishah,
    tq ye singgah.. sedap wak...nanti g kL car tau..rugi..

    elly,
    xyah dier lg lah..musim hujan ni diet x menjadi..asyik lapor manjang :P

    mummy,
    alahia mummy...nanti saya poskan ek.. :p

    pemantau,
    jual kut internet blh x? larikkss..

    ReplyDelete
  6. bestnye kak.. lapar perut mar nie..

    ReplyDelete
  7. dah ar tak lunch agik walaupun dah ptg gini..pehtu trtgk lak nasi kukus..wuwuwu

    ReplyDelete
  8. tak penah terai nasi kukus....sedap ker, ala2 nasi lemak kukus??

    ReplyDelete
  9. waduh2 sedapnyer neh.. nasik kukus.. huhuhu

    ReplyDelete
  10. akak, mar ade really special award untuk akak tau!! penat, berpeluh2 mar buat tau!! nak angkut kat sni.. tak laratla kak.. so, akak dtg ambik tau!! cyg dr mar..

    ReplyDelete
  11. kv pun baru makan nasik kukus malam tadik. Sedapnyaa

    ReplyDelete