Thursday, November 13, 2008

Rumah ku dh banjir..

Salam...

Skrg ni kat pantai timur dh start musim hujan...kat Kt asyik hujan je manjang..langit gelap, sejuk...huhuhu..i suka lah sejuk2 nih... :-P

Ni masa saya ballik opis kemarin..


langit mendung, hujan renyai2 x berenti..

Ni plak pagi td masa saya lps mandi.... mak saya kata blkg dapur dh naik air..saya pun terus snap2 gambo pagi2 buta..

air dh naik skit..

harus pas ni g cari sampan..hehehehe..xde maknanya.. rmh saya kan duk dlm sawah lama..mmg kalu musim hujan slalu naik air tp skrg ni kalu naik air pun kat blkg dapur je..paling teruk smpai 1 anak tangga dapur..so xde masalah rmh banjir ke apa...

Sape nk main air mai lah umah saya......hehehee :-P

18 comments:

  1. alamak bestnyer banjir..teringat zaman kecik2 maser akak dok kelate :-)

    ReplyDelete
  2. ok. nanti aku dtg naik jet ski ek?

    ReplyDelete
  3. edrina
    sonot kak...dlu2 lg best..skrg dh besar..

    k.jah
    orait je...aku tunggu...hehehe

    kty
    hati2 ye..tq

    ReplyDelete
  4. hoho dah banjir yerk. kat sini lum lg. alhamdullilah pat an x kena :)
    alo kak nampak gaya mandi air banjir la dier. balik2 keje leh swimming lakang umah. haha

    ReplyDelete
  5. bes nyer main ayo banjir..agak2 kg ku ayo naik x? sepjg hayat ader sekali kot masa empangan jajar tue pecah...tapi aku ader kat mana tah time 2, maybe kat serdang so tak dapat laa menengok ayo banjir yang menghanyutkan pagar kiri kanan uma...

    ReplyDelete
  6. an jual lah bikini, akak nk beli nih..nk swim2 blkg umah...hehehe :-P

    ReplyDelete
  7. wah dah banjir...
    agak2 kg suami ku dah banjir kah??
    heheheheh..sib baik raya haji kat kedah..selamat dari banjir...

    ReplyDelete
  8. tigris
    ni banjir ala2 manja je...naik kat blkg umah je...kalu naik smpai dpn harus cari smpan nk menyeberang..

    diamilikku,
    kat dungun x banjir kut tp ombak pntai besar..kalu kg mizan x tau lah.. :-P

    ReplyDelete
  9. banjir nok... best ni.. akukan suka berenang!!! leh bawak pelampung sekaliiii niii...

    ReplyDelete
  10. alahai.. bestnya... seronok kalau dapat main air.. dulu masa mummy duduk kat terengganu kat telaga daing.. pernah kena sekali.. alahai... best nya masa tu...

    ReplyDelete
  11. wahh bestnya banjir...
    x sbar nk blik hoemtown main air
    =P

    ReplyDelete
  12. marina, ko amik tag kat blog ai okehhh...tag about relationships...tq

    ReplyDelete
  13. mcm syok je main air masa banjir nie kan.. tapi sana banjir jln tak jem.. klu KL banjir satu KL banjir :D

    ReplyDelete
  14. akak.. mar ada tag untuk akak.. nnt dtg blog mar.. ambik and buat yer.. cyg selalu dr mar..

    ReplyDelete
  15. cokolat,
    ko bwk lah pelampung yg besar bagak gtu..leh aku numpang nanti.. :-P

    mummy,
    oowh mummy org ganu ke..??

    angelz,
    wei dik..main2 jg tp kalu dh banjir besar nak main air apanye...

    tigris,
    kena tag ek..??

    cendawanintim,
    jom kita men air sesame..ajak iman skalik...

    unguviolet,
    ha'ah dik, banjir..kat uk sana ada salji kan...??

    elly,
    cni kalu banjir blkg umah je..xde nye nk banjir atas jalan..

    ReplyDelete