Friday, February 19, 2010

Pernikahan officemate - Syibrah & Kamal

Salam uolls,

Siang td telah berlansung majlis pernikahan ofismate saya - syibrah dan kamal..pengantin laki dan perempuan ni dua2 ofismate saya..diorang bertemu jodoh di ofis, meja sebelah2 lg..huhuhu x sangka sungguh dan mmg diorang sesuai sgt..itu lah jodoh yg x di sangka2..

Dan saya telah diberi tanggungjawab ecece tanggungjawab ke..hahaha..utk menconteng muka pengantin..hahaha tp sib baik ada along wani yg bnyk membantu..last2 dh bertukar jurumekap le..hahaha sy jd assistant plak..kahkahkah

Kita layan gambar ye..
pelamin dia cantik las..tema warna hitam putih..
hantaran dr pihak prmpuan utk lelaki


bilik pengantin, sedikit gelap di situ..pencahayaan kureng..


mekap mata yg natural je, pengantin ni request nk mekap yg simple..hehehe dia ni x biasa pkai mekap..

dgn ofismate hidayah, dia ni pun bakal berkahwin bulan 6 ni..dan tempahan mekap telah dibuat..hehehe..sbnrnya dayah yg tempah utk mekap kawen dia dlu, tp sbb dayah pnya majlis bulan 6, so syib dpt dlu..


knp sedih je ni..? berdebar menunggu saat yg ajaib..hehehe


 
 saat yg ajaib itu..

bergambar dgn pengantin plak, pakcik botak yg ambik ni..berlagak katanya dia ambik gambar elok je..cit poorah!


eh, mcm matching plak pakaian sy dgn pakcik botak..kihkihkih


pengantin malu2 nk pegang2..heehhee

haa ni baru betul..hehhee nak malu apa lg, dh sah kan..


Anyway sy nk ucapkan Selamat Pengantin Baru buat Syibrah dan Kamal..akhirnya kawen jg dorang..didoakan semoga berkekalan ke akhir hayat, bahagia sentiasa dan dimurahkan rezeki..amiiinn

6 comments:

  1. yes..pelamin dia cantik..pengantin pn cantik..

    ReplyDelete
  2. ratna,

    org cantik pakai apa pun nmpak cantik..

    xuhaily,
    dear, nk komen blh tp bkn sy yg mekap tu..hehehe sy tukang pkai foundation je..

    ReplyDelete
  3. akak, yang untuk blog letak sume link tu kan, kalu kat sidebar, add gadget "Blog List" je macam biasa.. kalu kat tengah2 blog pulak, pun Add gadget "Blog List" jugak... tapi untuk blog post/tempat taip entry tu kalu nak remove, kene edit koding siket.. akak nak belajar?

    ReplyDelete
  4. moga berbahagialah pengantin baru itu.

    ReplyDelete