Friday, February 5, 2010

Game yg saya slalu main

Salam uolls,

Uolls suka main game x..? sy ni mmg suka main game..bukan apa klu tension2 keja main game le..tp kdg2 tension jg main game ni psl kalu kena game yg ssh, x reti nk main..hahhaa

 ni game happy island, skrg ni game ni je yg saya main dlm fv..sng je, buat chalet ke hotel ke pastu kutip hasil, xpun kutip smpah dpt duit..


farmville ni dh bosan dh..smpai buruk tanaman sbb malas nk harvest..boring dh main game nih..

cafe world ni pun sama, malas dh nak masak..

yg ni dh lama main tp still x bosan lg psl ssh nk jatuh..game ni curi2 main kat ofis tension jg kdg2 main dynomite ni psl fosil tu x jatuh..


xde modal nk update sbnrnya..kehkehkeh..jgn mare..tp betul, sy suka main game..




2 comments:

  1. lady tengah dok main game sherlock holmes skrg hehe..

    ReplyDelete
  2. main mahjong la....ketagih sampai gigil-gigil

    ReplyDelete