Monday, June 15, 2009

hobi baru ku...

Salam,

lamanye x update..labah2 dh wat party dh kat blog nih..huhu..bizios u oll..bz nye..btul, x tpu pun, lately mmg x smpt nk update, baca blog org pun main jenguk2 je, x dan nk baca..skrg ni kan dh jmpa satu hobi baru..huhuhu nak tau apa dia....

berenang!

iye, betul...x tpu pun, ada kwn hubby ajk sy bljr berenang...hambik kau..baru nk bljr lah...huhuhu..xpe lah bru nk bljr pun janji sy dh j mpa satu hobi yg sgt seronok! huhu so ptg2 abis office hour cik abe la yg hntr kat swimming pool kat blkg kfc bt buruk..huhuu..best sgt leh main air.hhahhaha...

6 comments:

  1. wah wah wah...bestnya dh belajar berenang...
    su sebenarnya duk plan nak belajar jugak..memang tak reti berenang..tapi sampai sekarang..hampeh..takde masa laaa...huhuhu

    ReplyDelete
  2. sye sgt windu utk erenang... kg xde swimming pool!

    ReplyDelete
  3. pehhh...pasni bley r k na berlakon baywatch versi kenyir, rhu 10 n seme2 la pojek tadc...haha...

    ReplyDelete
  4. bagus belajar berenang marina..
    kty ni tk reti berenang

    ReplyDelete
  5. ok tu kak, sy brenang dlu kat tali air, sekali ade ular brenang skali kat sbelah. lintang pukang cr batas. samapai je batas,ade singa lapa lak tunggu, makngah dh ready ngn pucuk pokok nak libas sy n kezen. lalu kami nekad utk x jd naik n naik ikut jmbatan. " hg pa dua blk sat lagi siap.aku perambat hg pa 2"hahahha

    ReplyDelete