Tuesday, February 10, 2009

Bosan

Salam,


Boring nye....

"En. faz, saya nk cuti sebulan blh..??"

"Cuti lah setahun terus..."

"yahuuuu!! kwn2..i cuti setahun ye... ! thn dpn bru msk keja...!!"




~lmbtnya hari khamis... ;-(

10 comments:

  1. boleh cuti setahun...

    Buka kedai meniaga sendiri

    Dari rumah......

    Kenangan semalam biarkanlah berlalu pergi....realiti hari ini.

    ReplyDelete
  2. mmg tekanan perasaan dah budak ni!
    Pi bercuti nu gih!!

    ReplyDelete
  3. huhuhu best kan kalau dapat cuti setahun tapi gaji jalan ekekeke.. akak pun dah terasa bowink biler ingat tak lama lagiks nak kena masuk kejer balik huhuhuh

    ReplyDelete
  4. noxx mek pown buhsan jgak...
    blaja sajork 24-7...

    wah blaja katanya walhal...

    ReplyDelete
  5. setahun..? dang.. setahun tu.. terkebil2 aku jap

    ReplyDelete
  6. Cuti gaji jalan i pun nak ..
    hi hi

    ini boring pasal tak banyak kerja or terlebih kerja ? ngeh ngeh ngeh

    ReplyDelete
  7. kak na...
    klu bosan, k na g je jalan2 kat astaka..cari sayur.pah2 wat resepi baru.klu success, pass ke saya...hehe

    ReplyDelete
  8. loh mana marina nie..betui ke cuti setahun nie

    ReplyDelete
  9. dia dah pening.....

    nak meniaga kot????

    ReplyDelete