Thursday, February 9, 2017

Konvo

Kurang lebih 2 tahun lepas, PB cuti kerja 2 tahun sebab nak sambung belajar. Dapat tajaan dari SUK. Cuti bergaji penuh. Ok lah kan xde la susah hati sangat puan isteri ni hahahaha. Sebenarnya time dia sambung belajar ni aku rasa dia lagi sibuk dari masa dia kerja huhuhu. Dekat2 nak habis study keluarlah si kecik bam bam tu hahahaha. Ok la meh throwback balik gambar2 convo masa bulan 11 tahun lepas.

Pb nye convo sesi pagi hari pertama. Dapat 4 keping pas masuk tp depa x cek pon. Mungkin sebab hari pertama tak byk penerima. Dan sesi pagi Sultanah yg bagi scroll so formal sikit.



 Duduk sebaris dgn adik2 yg dpt jemputan sebab pointer depa bagus. Depa tekejut aku cakap aku pernah belajar sini tahun 98-2003. Depa baru 4-5 thn masa tu. Nampak benor iolls dah kertu 😂


Terjumpa kwan sekelas masa diploma. Skrg grad phd. Tahniah ezma. Dulu2 pendiam je orangnya

Dak kecik tak datang sebab panas. Tengahari je bawak kejap sebab nak ambik gambar studio.





Ni gambar studio yg student buat. Yg official aku tak bukak cd lagi. Gamabr dah smpai tak gantung pon lagi. Masa ni AFH baru nak masuk 3 bulan. Rambut pon jarang2 hahahahha

Ok la nanti sambung lagi sapu sawang blog hahahaha


0 cuit-cuit:

Post a Comment