Saturday, December 17, 2016

Anakanda

Assalamualaikum wbt. Lama sungguh tak bersiaran. Apa nak buat. Dgn FB, ig buat aku jadi lupa kpd blog. Huhuhu padahal blog ni yg mula2 aku guna sebelum wujudnya media sosial yg lain.

Ok sebenarnya hidup aku dan Pb dah totally 360° bertukar hahhaha. Ini lah puncanya.




Setelah 8 tahun hidup berdua, Alhamdulillah Allah kurniakan rezeki dan amanah yg satu ini kepada kami. Abdullah Farhan Hisyam nama diberi. Asalnya Abdullah Farhan shj tp papa nya nak jg nama dia sekali dlm nama anak. Tu yg jadi panjang nama tu huhuhu. Nama anakanda ini jg bersempena nama sesorang.

Hari ni dah 3 bulan 9 hari. Doakan kami berjaya mendidik amanah Allah ini dgn sempurna.



5 comments:

  1. Alhamdulillah, semoga Abdullah Farhan Hisyam membesar dengan sempurna dan berjaya dalam kehidupannya di dunia dan akhirat, Amiiinnnn. Tahniah Marina & Hisyam, akak tumpang gembira :)))

    ReplyDelete
  2. kejap je nak 4bulan (ke dh 4bulan?)

    aku pon sama kakna. jenis liat dh nak menjengah blog. padahal inilah dulu kesayangan no 1 huhu..

    salam tahun baru 2017 dan semoga Allah kurniakan bahagia dan sejahtera utk kakna sefamily. amin..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lagi seminggu genap 4 bulan. Btw tq alis

      Delete
  3. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete