Wednesday, December 9, 2015

Crochet & knitting

Hasil kerja terbaru. Sweater baby. Setahun berguru dgn youtube. Nak seribu daya xnak  seribu dalih. Itu yg saya pegang.

Sila visit blog crochet  saya 😀My crochet blog






Mengait mcm biasa. Ada kopiah dll. Nah belanja sekeping gmbr cust yg order kopiah utk baby nye.



Sila jemput ke blog mengait saya. Boleh cuci mata 😀


14 comments:

  1. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
    Replies
    1. This comment has been removed by the author.

      Delete
  3. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete
  4. masyallah super cute..baby double triple cute..tang baju pulak comelnyee..sy suka beli je benang kait tu buatnya tak.. cuba2 xjd last-last stop setengah jalan..skrg terbiar mcm tu je benang tu..xleh ni kena belajar buat jgk...comel sgt la..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Husna. Bljr slow2 insyaallah . Sy pon baru je blh buat baju ni. Bljr dgn youtube je sambil tnya otai2

      Delete
    2. This comment has been removed by the author.

      Delete
  5. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share foto-foto baju, kain dan accessories, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete
  6. http://www.ju.edu.jo/home.aspx
    Jordan University
    [url]http://www.ju.edu.jo[/url]

    ReplyDelete