Saturday, September 20, 2014

Cuti-cuti Cameron Highland

Assalamualaikum. Apa nak jadi dgn blog aku ni. Sekejap update pastu lamaaaaaa x update kikikiki. Nilah bahananya guna smartphone dh jd malas nk bukak laptop. Boleh je update kut tepon tp x lawas. Hahaha tp ni pon update kut tepon jg. 

Ok kali ni cite cuti2 Cameron Highland. Plan asal dr adik ipar ku Amir. Katanya bawak mak ayah jalan2. Ok cantik sgt. Aku book sufi homestay 3h2m. Oklah homestay cantik bersih cukup kelengkapan cuma tinggi je hahaha.

Masa sampai tu cuaca ala2 mendung gitewww so sejuk mcm duk London hahahaha mcmlapenahgilondon.

Kami bertolak dr trg kul 7am. Kalu ikut mak aku sesudah subuh nk turun dah hahaa adoyaii. Konvoi 2 buah kereta pstu abg aku dr KL join dgn wife dia hari esoknya. Kitorang p khamis-sabtu.

Ok layan gambar :)



Ni sebenarnya kabus tgh bergerak. Tp dlm gambaq x nampak le geraknye hahaha.


Ni melawat taman Mardi. Amani nak jatuh masa ni hahahaa. Jalan2 sini tgk pokok2 sayur, pokok epal, pear dan anggur.



Ni plak kat Rose centre. Cantik gilos bunga2 ros tu. Kalau lah dpt hidup mcm ni kalu tanam kat umah kan best hahaha


Ayah dan adik iparku duk potong stoberi. Excited leteww.


Me and my mom


Abg sulung aku dfn pakcik botak.




Amani makan yem. Hahah budak kecik ni mmg hantu aiskrim. Sejuk2 pon blh makan aiskrim tp serius sedap. Ni masa mula2 smpai berenti kat boh tepi jalan tu. Aiskrim ni manis skit. Aiskrim stoberi paling best kat Ch ni bagi aku kat Kasimanis farm. Best gilosss. Lembut dan tak terlalu manis.


Aku x ambik gambar sgt. Ni pon cilok dr fb pb. Okeh pasni ada yg berhajat nk p kota Bharu plak.  Tungguuuuu.