Monday, May 5, 2014

PBAKL 2014

Akhirnya dapat jg aku p pesta buku ni. Dah rancang dr awal tahun lg kebetulan trjumpa 1 maklumat mengenai pesta buku yg akn diadakan sepanjang 2014. Yg lain aku x aim sgt aku cuma nk p pbakl ni. Awal2 dh simpan duit hahahaha. Bagi seorang hantu buku sememangnya ini yg aku tunggu. 


Yg syok nya dpt jmpa kwn dr group Buku tiga lima atau B35. 



 Terima kasih suamiku kerana melayan kegilaan isterimu ini dan krn men 'top up' bajet ku yg terlebih hahaha


Hasil shopping di Pbakl. Sebenarnya aku baru kira total semua yg dibeli.  Semua sekali berjumlah RM423.80. Aku ingt dlm rm300++ je huhuhu patutla terlebih bajet hahaha. Ok ini setahun punya stok. Sebenanrya tahun lepas punya stok ada lg x baca huhuhu. PB dh jeling2 dah. Ok tahun ni xleh masuk bookstore dah :'( ok lah. Kita p tahun depan punya pbakl plak hahahhaa

Ni senarai buku yg dibeli. Mana tau nanti blh refer balik kut2 aku lupa :-

Karangkraf
Kubur bernyawa
Kala senja dia datang
Sunan-nanggroe sang kembara
Penunggu cinta
Villa amira syakira
Rahsia mimpi
Bicara ini demi Ilahi
Cerita cinta ahmad ammar
Cendol pulut santan lebih
Ulu yam di liverpool
Variasi mengait utk si comel
Masa depan masa kita
Variasi sulaman manik
Pakej buku kanak2 (1 set 5 buah)

Pts media group
Impiana 1
Impiana 2
Impiana 3
Impiana 4

I am lejen (fixi)
Gantung
Siong
Kacau

Karyaseni sdn bhd
13 jam A380
Sejak kita bertemu
Erti cinta

Ni pon bnyk booth aku x round. Bimbang terbeli lagi. Aku hanya p round publisher yg aku dh tulis siap2. Tu pun terbabas jg. Skrg dh siap baca 2. Lg 3 tgh baca hahha ko mampu baca 3 buku sekaligus hahahaha. Jgn aku pening sudah hahahaa