Wednesday, November 12, 2014

My beads & lace - manik crumble dgn patch lace

Lama sgt x kongsi hasil memanik. Bukan malas (eh ada jg malas skit) nak update tp kekangan masa. Akibat banyak sgt benda yg nak dibuat maka blog ni jd terabai. Huhuhu sian blog.

Tak dinafikan aku ada jg dapat tempahan manik drpd blog ni. So sape2 nak tempah blh lah berbuat demikian. Nak lg best kat fb lg banyak gambar.jd ni antara tempahan masa raya dan selelas raya.












Utk tempahan boleh inbox di FB. Klik je fb kat tepu blog tu atau sms/whatsapp 0129584321 .


6 comments:

  1. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete