Wednesday, August 13, 2014

Jjcm Kedah - Nasi Kandar Line Clear

Sambungan kisah Jjcm Kedah. Alang2 p Kedah kami plan ke Penang terus. Kebetulan anak sedara Pb kerja kat Penang so kita p jalan2 Penang.

Dari Aloq Setaq tu dlm sejam je rupanya. Aku ingat makan 2-3 jam jg rupanya xde la jauh mana. Gerak pagi dr hotel. Plan nk sarapan dlu tp tgk jam dah 10 lebih dekat 11 dah baik lunch terus.

Sebenanrnya niat utama aku nk makan nasi kandar line clear. Hahha ni terpengaruh dgn syarilkadir ni hahhaa. Aku sebenanrnya tak brp suka makanan mamak tp aku suka giler kari.

Pusing punya pusing putaq pubya putaq sampailah kat celah2 bangunan tu. Nasib baik smpai org tak ramai sgt dan nasib baik dia ada sedia tempat parking. Tengah2 bandar kau mana nk celah parking.



Kesimpulannya sedap terbaik hahah. Mungkin perut tengah lapar kut. Harga pon berpatutan. Siap makan je berderu2 yg sampai. Sib baik sampai awal.

Ok nanti smbung next plak  makanan seterusnya.

5 comments: