Saturday, August 16, 2014

JJCM Kedah - Laksa Janggus

Tertinggal plak entry nih hahaha. Sambubg balik masa p penang tu.

Pas makan nasi kandar tu ank buah PB ajak round Penang. Sementara nak kasi makanan turun sbb nak p mkn lagi nih, kami round kat shopping complex apa nama lupa dah. Baru siap rasanya. Kebetulan masa tu depa duk tengah promote movie Transformers tu. Kat dalam tu ada Bumblebee dgn Optimus Prime kut hahah lupa dah. Memang saiz sebenar. Excited giler weh hahaha.




Eh melalut hahaha. Ok sambung laksa janggus. Round punya round depa ajak round satu pulau. Pening kepala aku last2 tido hahaha. 

Akhirnya sampai kat Laksa Janggus tu. Mula2 org tak ramai sangat tp dalam x ramai tu beratur dekat 15 minit jg hahaha.





Lain rupanya laksa sini dgn laksa oenang versi trg. Aku lagi suka yg penang ori punya hahaha tak masam sgt. Abc sini pon bestbjg. Simple dan x serabut pkus ada buahbpala. Sedap weiii. Hahaha

Yg pastinya tahun depan p penang lagi sekali rasanya hahha best !

1 comment: