Friday, August 15, 2014

JJCM Kedah - Abc Salji Danilang

Sambungan entry jjcm Kedah . Ada kawan fb kak wila cadangkan supaya try ABC salji kat Simpang Empat. Nama kedai tu Restoren Danilang Ais kacang saji. Simpang Empat tu nama tempat tau. Google je confirm ada la. Siap ada maps. Kat Alor Setar tu jugak. Otw balik dr Penang tu nak la cari kedai tu sekali tutup plak. 

So esoknya aku kuar p cari barang skit terus lajak p kedai tu. Nasib baik buka hahahaa. Gila hepi hahaha.




Yg atas tu nama kedai tu. Tu dia punya ais kacang. Memang mcm salji. Halusss sgt. Simple je xde banyak bahan tp best  sgt. Mula2 makan aku order 1 pastu tambah lg satu hahhaa. Sedap habaq hang. Otw balik  Trg pon singgah lagi hahaha.

Korang yg duk Aloq Setaq best la wei hari2 blh makan hahaha. Sape2 yg p Kedah try la memang best.

Terbaikkk  😊👍

3 comments:

  1. Useful info. Lucky me I discovered your website by chance, and I'm stunned
    why this accident did not came about earlier! I bookmarked it.


    Here is my homepage ... Las Vegas Whirlpool Repairman

    ReplyDelete