Monday, March 3, 2014

7 tahun

Apa yg  7 tahun?

Ni haaa...


Diam tak diam nak masuk 7 tahun dan berblogging. Aku ingat lagi 1st time blogging dulu rajin sgt hahahaha. Masa tu aku ganti PA bos bersalin so keja aku sebagai PA je lah jadi masa banyak hahahaha. Bos tak cerewet hehehe. Itu dulu lahhhhh hampir 7 tahun yg lalu.

Sekarang ni aku mana keja dah. AKu pun tak sangka aku skrg ni duk menjahit dan mengait di rumah. Ini rupanya yang aku suka selama ni ye.Haha.

Eh lari topik hha. Mula2 blogging dulu aku dh buat 1 blog pastu lama x bukak boleh tak ingat username dan pasword hahaha. Kalu cari masih ada lg. Aku nak delete tapi lupa pasword seh. Xpelah xde apa yg mengarut pun cuma citer zaman budak2 hahahaaha.

Antara blog terawal yg aku jumpa dan baca adalah  blog Kak Edrina, blog Kak Di, Suhana Dia Milikku, Cik Riben Merah,Tun Teja, Blog Kak Cendawanintim dan adalah bbrp lagi. Semua blog tu aku masih baca sampai ke hari ni dan ada yg jadi kawan baik berhubung sampai ke hari ni sape lagi kalu bukan Suhana. Setiap kali raya kalu giliran sama pasti kami akan beraya bersama dan kalu dia mai Trg tak sah kalu x jumpa :). Dari kenal kut blog berlarutan ke FB tu yang jadi kekal berkawan sampai hari ni.

Best sebenarnya kenal dgn kawan online ni. Ada yg blh jadi kwn baik smpai hari ni walhal tak penah jumpa hehehe ni tak lain tak bukan Mbak Monas2Petronas a.k.a Ween hehhee. Aku dgn Alis si Pencari Rusuk Fahri dgan Ween skali siap ada group wassap hahaha. Mcm2 planning yg adsalnya nk p Pulau Perhentian lps tahun baru cina tapi tahun bila tu aku rsa 2 tahun lepas kut sampai ari ni x menjadik hahahaha. Pastu masuk plan lain plak hahaha . Ok korang mmg the best frens i ever had. Alis aku dh jumpa dah hehehe.

Wah banyak plak idea mengimbau kenangan hehehe. Aku tak tau la blog aku ni ada pengikut ke tak . Blog mengarut je nih. Tapi kpd yg selalu baca aku ucapkan terima kasih banyak teruama kpd BSB yg slalu tinggalkan komen. Dan kerana blog aku ni lah PB selalu cite kat aku ada org tegur dia sbb kenal melalui blog aku hahahahaa. Kadang2 p mesyuarat mana ntah tetiba ada yg tegur pastu aritu ada jualan kat SUK pun ada org tegur wlhal org tu bukan keja SUK pun.

Ok lah aku dh penat ni sakit belakang. Tadi balas email wartawan panjang lebar tu yang langsung update blog. Kalu tak memang aku tak bukak laptop la. PB je yg duk guna.

Ok bai :) esok cuti yahoooo 

#sukasangatmacamkaukeja

7 comments: