Thursday, February 13, 2014

Crumble and lace 2014

Assalamualaikum dan selamat pagi. Lama tak post hasil beading di blog. Tapi di FB sentiasa ada. Lebih mudah upload terus dr handphone berbanding guna blog. Tak lawas nak upload kat blog guna phone. Bila senang guna phone malas nak buka laptop. Tapi harap2 tahun ni lebih rajin untuk update blog sebab sesuatu yg menarik dan baru akan muncuk tak lama lagi. Tungguuuuuu..

Ok now aku nk kongsikan hasil beading utk tahun 2014. Akhir tahun lepas aku stop beading dan crochet sebab tumpuan kepada Ivf. Now aku dh start balik.



Ini crumble di lengan utk baju cikgu Puteri Islam



Ini pulak utk baju cikgu Pengakap


Crumble lace with 3D flower







Baju purple ini baju tuan tanah sendiri hahaha setelah sekian lama duk wat kat baju orang akhirnya berjaya jg buat utk baju sendiri hahahaha.

Sesiapa yang berminat  nak tengok gambar2 lain boleh view Album Beads & LAce di Fb saya. Lebih updated di fb. Sebarang tempahan boleh email atau pm saja di FB. 


3 comments: