Monday, February 17, 2014

Amanda vs Amani

Layan gambar Amanda dengan Amani je lah. Banyak bebeno gambar budak 2 org ni.

Amanda dah setahun dah blh jalan skit. Big girl sgt sebijik ikut papa dia muka dan ketinggian.  Berat dh 12 kg.  Sakit pinggang aku dukung lama.

 Hahaha si Amani dan masuk 10 bulan baru nk kuar gigi tu pon x brp nk kuar lg. Berat 8 kg je kecik ikut ibu dan abi dia.

Amani sgt lah jeles bila Amanda balik. Xleh org dukung amanda mesti dia nangis nak suruh org dukung dia sekali hehehe kecik2 dah pandai jeles hihihi














ok bai :)

3 comments:

  1. seronoknya mandi dalam besen ye. siap ada itik hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahah kita yg tua ni pun kdg2 nak join masuk besen sekali haha

      Delete
  2. masa kecik macamnie le paling seronok tengok gelagat mereka...

    ReplyDelete