Saturday, February 15, 2014

1st time di Ipoh

Lama tak berjalan-jalan. Akhirnya awal tahun hari tu aku ikut PB p Ipoh. Ini 1st time aku stay kat Ipoh.



Ok la hotel ni. Kebetulan masa tu depa baru nak siap2 utk CNY so banyak hiasan merah je lah haha. Sehari sebelum balik PB bgtau bilik kami diupgrade ke Executive Suites. Hahah layankan je lah. Giler besar oii.








Makanan pon boleh tahan dan yg penting Halal

Sebelum balik singgah la beli limau. Tak sah kalu p Ipoh tak beli limau ye dok?


Ok next time boleh datang lagi p round utara terus hehehe

0 cuit-cuit:

Post a Comment