Tuesday, January 7, 2014

Cutti-cuti Malaysia Part II - Jom Bali & Abang Burn

1st  time makan kat Jom Bali. Sebenarnya sambut hari lahir Pkcik Botak hahaha tapi dia yg belanja hahahaha. Best jugak. Portion dia banyak.


Order kena tulis sendiri kekdahnya hahaha


Sedap dan banyak.

Yg kitorang pi ni kat Wangsa Walk dekat dgn umah k.zie. Sebenanrnya tengah tunggu giliran kat pej pos tengok orang ramai sangat makan dulu.

Pas tu malam bila ntah p Burger Bakar Abg Burn kat Setiawangsa. Aku tak brp sangat burger bakar ni sbb penah makan yg tak brp sedap hahaha. Tapi yg Abg Burn ni  opkos la ken atry tengok blogger duk promote je awal2 kemunculan Abg Burn ni.



Kami order burger riang apa ntah. Order satu je psl dia double. Pastu meatball. Giler sedap weh!


Ok nanti nak try Burgerbyte plak.

Ok bai. Laparburgerplak :P

2 comments:

  1. jom cuti2 KK Sabah hujung bulan 2....hehehehehe ajak PB gi jalan2 ngan kami sefamily

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waaaahhh best nye . Kena gugel ticket dulu nih. Bestnyeeeee

      Delete