Sunday, January 5, 2014

Cuti-cuti Malaysia Part 1 - Karangkraf

Tiap-tiap akhir tahun kami suami isteri akan bercuti panjang dan ambik kesempatan masa tu utk beli bbrp item yg mana akhir tahin sudah semestinya banyak sale hehee. Sebenanrnya tahun ni tak plan sebab ada sesuatu yg berlaku tapi last minute PB ambik cuti seminggu utk pujuk aku hahaha.

Kami putuskan untuk ke KL saje sebab aku nak g jualan buku kat Karangkraf Sek 15 Shah Alam dan juga nak beli baju keja Pakcik Botak.

So lokasi pertama adalah Karangkraf :-



Hasil rembatan. 2 biji novel RAM aku beli semula sebab xtau pegi mana sape pinjam ntah tak hantar balik. Setiap buku ni dapat 30% less. Kalu ada kad dapat extra 5% tp aku xdok kad. Sape2 yg terlepas bulan Feb nanti ada lagi sekali.

Otw balik lalu kut Uitm, Pakcik Botak nak mengimbau kenangan hehehe.



Tempat jatuh lagikan di kenang ini kan pulak tempat ber tuuuuutt hahahhaa


Berlatarbelakangkan Sykt Bas Kelang-Banting. Tempat keja PB yg pertama :)

Mengimbau kenangan letewww hahaha.

Ok bai.


0 cuit-cuit:

Post a Comment