Thursday, September 5, 2013

Update

Waaaa lama nya x update. Last update psl buah laici. Kalu ku tanam biji laici tu mau dh jadi pokok dah hahahaa. Alkisahnya hari tu photobucket kata limit dh nak penuh tp tak penuh lagi so tetiba gambar kat blog ilang. Adesss... aku tak tau plak photobucket pun ada limit ingat free je. Takpelah takyah stress kita tukar dotcom nanti hahaha. sekarang ni dalam proses nak menukar dotcom ni tp aku tak berani lah nak mintak orang buatkan.

Sementara nak mengaktifkan balik otak mencari idea apakata layan  gambar yang ada.. ni semua gambar sebelum raya dan pada hari raya hihihiii.. siaaaaann aku..














Malas nk tulis caption boleh x hehehe.. xyahnakbajetorgbacasangatlaaa

0 cuit-cuit:

Post a Comment