Tuesday, June 4, 2013

Patch lace crumble

Baju ni utk sambut menantu seorang kawan di Suk. Takleh revel nama hahaha tuan dia x kasi tak surprise katanya hahaha. Dia bagi lace saya hanya jahit lace dan crumble. Agak mencabar kerana jenis kain ni sangat lembut dan benang mudah tertarik.





Baju ni siap dlm masa 2 hari. Nak kejar masa sebenarnya sbb minggu ni saya berkampung di Shah Alam selama 4 hari Selasa-Jumaat. Kepada sesiapa duk area Shah Alam atau KL kalu rajin nak turun Shah Alam  boleh lah hntar baju hahaha. minggu depan pun sekali lagi tapi stay kat PJ. Kalu sape2 nak hntr baju boleh roger2 k :)

2 comments: