Friday, May 24, 2013

Dress with rose utk Princess Eisya

Mak princess request nak bunga2 kat dada mcm satu contoh gambar pengantin. Tapi tak lah sebijik sbb ni baju kanak-kanak kan kita wat versi cute and sweet.



Menggunakan chiffon rose warna soft pink, pink dan putih. Agak susah jugak nk mikir kaler yg match dgn baju ni. Baju ni mak princess kata brownish grey aduss pening2 tp ala2 kaler belacan tp lembut skit boleh lah masuk kaler pink. Utk pearls saya combinekan wrna dark belacan (hehehe ada ke wrna ni) haha dia bukan wrna coklat tp wrna belacan yg agak gelap, pink, soft pink dan off white.



Princess Eisya jadik flower girl utk majlis kawen mak sedara dia nanti :)

Semua material untuk beading, rose dgn pearl tu saya beli kat MyBeads. Boleh like Fb MyBeads. Banyak sgt yg cantik.

0 cuit-cuit:

Post a Comment