Tuesday, April 23, 2013

Kursus Jahitan Manik Lanjutan

Ni sambungan dari Kursus Jahitan Manik Asas ari tu. Hari tu bayar RM60, kali ni RM100. Ok lah murah lagi tu. Macam biasa aku pegi dgn Farah. Kursus ni selama 2 hari.






Yg last ni xdan siap hihihi. Yg atas ni semua yg aku buat. Sejujurnya aku kurang suka cara pengajar ni kerana ia menunggu sehingga semua peserta siap jadi dalam masa 2 hari hanya 6 jenis ni je yg sempat buat. Bila dah siap semua baru buat pattern baru  jadi lambat la, mcm yg dulu dah faham jahit skit klu x smpt siap xpe nanti ada masa sambung atau wat balik rumah boleh buat. So banyak pattern boleh belajar dan x sempat nak rasa boring. Takpelah lain cikgu lain cara nya kan. Apapun kami enjoy dgn ilmu baru ni.

Yg bawah ni yg cikgu punya.





Semua cantik.

7 comments:

  1. cantik2 nye design. Has minat tp x sempat nk g kursus mcm ni.

    ReplyDelete
  2. saya setuju...nmpak cantik... sapa pena try tapi sekerat jalan... serius cerewet...huhu..

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. Kursus di bwh yayasan pembangunan usahawan trg (ypk)

      Delete