Wednesday, March 20, 2013

Pearl crumble baju Sabrina Dungun

Ini tempahan kawan saya di Dungun. Baju perarakan Maulud Nabi katanya. Cantik kain dia, nak jahit crumble pun senang.




Tempahan untu Aidilfitri telah dibuka. Siapa yg berminat boleh booking nama dulu, baju tak perlu hantar lagi xpe. Nanti saya akan jahit ikut giliran yg dah  bookin nama ni. Nak hantar baju sekali pon boleh jg. Raya dijangka 8-9 Ogos, maknanya sebulan sebelum puasa saya akan start buat. 



10 comments:

  1. salam kak..

    sy nak booking 2 pasang. :D

    ReplyDelete
  2. Cantikkkk i like.... nak letak nama gakk... nanti kita sambung kat fb yer
    Pepehal nak beli kain dulu :-)

    ReplyDelete
  3. lawanye hasil tgn marina! kemas tersusun cantik...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih has, has try la buat insyaallah cantik. Dh beli lace kan, tabur la pearl skit

      Delete
  4. cantik... betul kalu kain nyer jenis yg mcm ni mmg mudah nk jht
    dh lama tak menjht crumble simple gini...

    salam kenal

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam kenal norhidana,

      betul... jenis kain tu penting sebenanrnya, kalu nipis mcm sutera mmg boleh buat tapi agak mencabar skit la kan :)

      Delete
  5. salam marinahunny ,
    nak tanya , u boleh jahit manik atas tudung half moon x?
    nak buat utk pengantin

    ReplyDelete
    Replies
    1. utk tudung saya blom penah buat lg. tp kalu crumble konsep dia sama je

      Delete