Friday, March 29, 2013

JJCM Kuala Selangor - Medan Ikan Bakar Pantai Jeram

Last hunting hehehe. makan malam yg superb!!

K.zie n pqlee bawak kami p medan ikan bakar Pantai Jeram. Masa sampai tu dah dekat pukul 7 lagi org dah ramai tapi tak sesak lagi. Lagipun sebelum tu k.zie dah kol dulu booking mana tau penuh kan, tau2 je lah cuti sekolah ni. Kat sini ada surau so boleh lah solat sementara tunggu makanan sampai.



Kerapu bakar dan sotong bakar.


ok dah sampai semua. Boleh la makannnnn.




Ketam bercili. Sedapnyeeeeeeeee.. Ketam besar isi banyak. Ala nak beli ketam la esok hahahaa.


Masa balik orang dah ramai. Kat sebelah sana ada Aroma Ikan Bakar. Saja la lalu nak tengok. Mak aiii ramai giler manusia. Macam ada pesta. Aku rasa dua2 kedai ni best kalu tak orang tak ramai. Ok ini wajib pegi lagi nih hahahaha. Semua kau nak pegi kan, simpan duit bebanyak boleh makan puas hati hahaha.

Sekarang ni kami dah ubah plan kalu pi jalan-jalan. Kalu dulu2 suka lah nak tgk shopping complex lah bangunan2 tinggi lah kali ni kita cari empat makan. Tak yah kedai yg besar2, gerai tepi jalan pon ok asal sedap. Tak gitu encik Pakcik Botak? Hehehehe

Ok habis lah sudah JJCM Kuala Selangor kali ini ye. Next ke mana plak kita? Tungguuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu.......

4 comments: