Wednesday, March 27, 2013

JJCM Kuala Selangor - Chalet Hj Dorani

Ini hari yg sama dengan hari yng p makan mi udang. Ingat nak pekena cendol dulu tapi kita p round dulu lah lagipun perut tengah sengkak. Kita JJCM jugak -jalan2 cuti mata hehehee. K.zie cakap nak tunjuk chalet atas air, ok kita p tengok mana tau satu hari nanti nak duk sini hihihihi.



alahai berisi nya muka 


xdan nak senyum huhuhu.

Best jugak tempat ni. Bagi aku yg sukakan air, pantai dan yg sewaktu dengan nya aku mmg suka lah tapi bagi yg tak suka bunyi ombak xyah lah sbb mmg betul2 atas air hahaha. Ok boleh masuk dlm wish list nih hehehe.

Otw balik kita singgah beli buah dulu. Mangga ni memang all time favorite aku lah. Kalah buah durian.



Ok buah dia manis :)


3 comments: