Wednesday, February 20, 2013

Winny

Kepada pencinta set comforter mesti tau brand ni. Aku baru tau sebenarnya. Biasa beli Akemi pastu lg satu lupa brand. Comforter ni item wajib dibeli tapi setahun satu je. Nak beli banyak-banyak maklumle harga nya kan. Kalu nak beli plak time sale je la. Tahun lepas punya tal beli. Tahun ni masa p JB aritu nama la tp x heran pon psl x perasan ada sale CNY lagi.

Yg buat tertarik nak pi tengok harga psl ada sefamily chinese ni duk tilik2, pastu pi belakang kat stok banyak2. aku pun tengok la pas depa lari tu, rupanya memang sale uolls hahahaha. Sebelum tu dah tengok kat belakang harga Rm 700++ tak mampu mak :( . Sekali tengok yg depan mmg betul ada sale, apalagi gua rembat le satu yihaaa. Harga slps sale dpt RM 178 .


Aku ambik yg ni. Nak buh gambar yg dh pasang segan leww ai hihihi. 1st time ambik kaler cerah nih. Material dia lembuuuut sangat. Mak aku dah coip nak sewa kalu abg aku kawen nanti hahahhaa.


Logo.

Tahun depan cari lagi 1 :)




1 comment: