Thursday, January 31, 2013

All about foods

Makan dan makan dan makan.


Terasa nak makan popia yang berinti penuh. Ni bila punya ntah. Popis tu aku isi dgn isi udang, tauge, carrot dgn sengkuang. Sos cicah buat sendiri.


Kuewteow kungfu Katana Seafood. Tapi yg ni tak berapa nak kena rasa nya dgn tekakku walaupun hidangan nampak mewah tapi habis jugak hahahaha.


My all time favorite meatball. Bukan nak promote nama tapi hakikatnya memang sedap. Nugget dia pon best isi ayam semata mata.


Nachos di A&W. Memang sedapppp sangat. RM 3.99 je kalu x silap.


Mi bandung johor. Aku beli paste dkt highway masa balik dr JB itu hari. rasanya boleh lah tapi tak sesedap masa makan kat Tg Agas dulu. Yelah yg tu fresh dari kuali kan hehehe. Lupa nak ambik gambar plastik bungkusan tu.

Makan memang sedap tp exercise jgn lupa. Pesanan khidmat masyarakat dari Marinahunny :)







5 comments:

  1. meatball tu//liur plop wase..mana ada jual kak na??HKS ada dop???

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jarang jmpa supermarket jual kecuali mydin n giant. K.na biasa beli kat giant. Hks x psti plok cuba try tgk

      Delete
  2. lapar tengok macam2 ada..

    mana senang nak cari meatball Marina tu, susah betul nak jumpa. Marina buka kilang kat mana? Ada keje kosong tak? hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha wat lawak plak akak ni, kilang ni offline kak hahahahaha. Sy beli ni kat giant je

      Delete