Wednesday, February 29, 2012

Buah tangan kenduri

1st time dpt menda ni sbgai buah tangan.


dlm ni ada lolipop, puding mango yg ada nata de coco tu, kacang sebungkus daaaannn



Anak telekung utk sembahyang. Nice. Aku mmg nak sgt anak telekung ni.

Monday, February 27, 2012

Lawak kampus

Sape yg baca komik gempak tau la lawak kampus ni kan.



Hahahaha lawak lawak..

Sunday, February 26, 2012

Menikmati keenakan mi jawa di Pantai Teluk Gadong

Waaah bestnyeee.

Jumaat balik Dungun, pastu petang tu PB ajak jalan-jalan sampai la depan Uitm kat Teluk Gadong tu. Ingat nak makan ABC sekali jumpa plak kedai ni.


 Sebenarnya nampak simbol 'A' tu. Sah-sah lah bersih kan. Dorang  buat keja pun kat luar tu je kita nampak lah. Sekali nmpak mee jawa. Wooot nak try lah, lama dah tak makan nih.

Tapi servis lambat skit la psl kedai dia depan belakang, pastu sorang je tukang ambik order. Takpe, kita sabaaaarr.


PB order mee kari. Hmmm boleh la tp minyak banyak..


Tu diaaaa! Mee jawa suda mariii! Sedap gile sumpah tak tipu..


Ni bukti sedap. hahahaha seudahnye nak balik dr Dungun singgah lagi beli  bungkus utk makan kat rumah hehehehee.

Thursday, February 23, 2012

Selamat pengantin baru Lisa Surihani & Yusri

Mereka sudah selamat bergelar suami isteri. Tak caya rasanya Lisa kawen dgn Yusri, hahahaha dah jodoh mereka..

Aku percaya ramai jejaka dan suami yg frust hahahahahaha. Dorang nk hanimun kat Eropah tuuuuu...bestnyeeeee. Sumber maklumat dan info dari blog Oh Bulan.



Santeknyee lisa.

Wednesday, February 22, 2012

Cantek nye tudung niiiiii!

Semua gambar kredit kpd FB Fareeda dan suhailimohamad.blogspot.com.

Cantiknyeeeee, aku berkenan sgt, kebetulan mmg nk cari tudung nak g dinner dgn sultan nanti. Jumpa plak yg warna hijau ni, mecing sgt dgn baju aku  huhuhuhu.



pink ni pun cantik.

Taaapii harganye RM170 selai. Mak aiiii! Mahalnyeeeeeeeeee. Ni saiz XXL mungkin mahal sbb saiz dan material tp cantik sgt la wei. Aku berkenan sgt dah ni. Huhuhuhu Encik Suami, tolong belikan yeeeeeeeee...

Monday, February 20, 2012

Selamat pengantin baru Zamali dan Nurainum

Kawen lagi ye uolls. Harap x boring ye. Nak buat camne kan, ini je tarikh yg sesuai. SInce minggu lepas adik aku punya turn, minggu ni sepupu ku plak. Majlis akad nikah hari Jumaat tapi aku ada hal tak dpt pegi, majlis resepsi hari Sabtu, majlis belah lelaki plak semalam iaitu hari Ahad. Since aku dah tak keja kan, so tak yah pening-pening nak  pikir pasal ambik cuti hahahahaa. Ye laha Ahad kan keja sini .

PB plak kursus start Khamis-Ahad. Kebetulan my gojes cousin Along n Angah dieksport ke rumah since ibu dan papa dia ada perarakan Maulud kat Kemaman nu so budak2 ni dihantar dr hari Jumaat n petang Sabtu pas perarakan tu ibu n papa dia datang. Ahad baru balik so aku ada teman la kat rumah walaupun PB takdok.

Majlis resepsi

 barisan pembawa hantaran. Mek Yam pun ada gok.

 flower girls

 menunggu ketibaan pengantin

 Kakak pengantin lelaki yg gojes. Blue smokey eyes
 The pelamin

 Pengantin smpai.


 Ibu bapa pengantin lelaki










 bulatnyeewwww

 Sepupuku ni sebaya tapi dah anak 3 hew hew hew. Body pun slim. Jeleesssss sgt.

Gojes mummy

Majlis belah pengantin lelaki

 Suka la kombinasi wrna krim dgn pink ni. Suwittttt sgt.



 Menu of the day-sate ayam, daging, kuah kacang

 laksa penang

 nasi minyak/nasi putih, ayam masak merah, sayur lemak pisang,gulai kawah


 keluarga pengantin perempuan

 comelnye anak ku :)


 apsal la budak2 ni comel sgt. geerammm!

 budak nakal ni nak gigit plastik kain batik tu nak bukak

 dgn anak masing-masing hahahaha.


last but not least-my lovely cousins. Yg kecit tu pun cousin jg. Anak pakcik ku yg bongsu

Memang meriah sgt. Aku pun penat. Malam tadi tak sampai ul 10 dh  tdo. Pagi ni pas subuh tdo bangun kul 10.30. Hahahhaa syok la sgt..


_________________________
I added cool smileys to this message... if you don't see them go to: http://s.exps.me

Saturday, February 18, 2012

Sambut menantu Omar & Siti

Baru nak update, majlis minggu lepas rumah aku. Hari ni majlis sepupu aku lak. Banyak tol anak beranak kawen tahun ni :)


 mekap oleh kakak ipau yg gojessss hahaha




 cik misi :)


Ok sekian. Takleh sembang banyak2, nk pegi mengantor pulok.

_________________________
I added cool smileys to this message... if you don't see them go to: http://s.exps.me