Friday, December 28, 2012

Big Bad Wolf

Excited sangat nak cite pasal Big Bad Wolf (BBW) nih hahaha. Aku mula-mula tau pasal BBW ni tahun lepas, tapi tak sempat pegi lah tahu pun dah last minute. Tahun ni plak kebetulan PB ada talk kat KL so aku dah susun jadual siap-siap.

Tapi malangya 2 hari di Kl lepas je abis kursus Pb demam lak adoyaiiii. Musnah harapan ku huhuhuhu. Namun begitu dah jadi rezeki aku kut, chat punya chat dengan dak Alis nih, depa setuju nak mai ambik aku wuhuuuu!! Hari-hari terakhir BBW tu depa bukak 60 hours non stop so 24 jam la boleh pegi. Plan asal nak pegi pukul 2.30 am tapi di tukar ke pukul 1.30 am. Masa sampai orang masih ramai lagi.


Aku dan Alis, 1st time jumpa nih hehehe.


Hasil rembatan kami berempat.


Ni aku punya hasil rembatan. Sebijik novel tu hanya RM8 ok! Ripleys tu RM 10, Guiness tu RM 12. Total semua RM78 je. Kalu harga betul RM30++ utk sebijik novel ok.

Thanks to Dilla sudi ambik akak  join BBW :D

 Us

Ok, tahun depan aku nak pegi lagi tapi nak pegi awal-awal. Takmo lah gi hujung-hujung. Bila mau start baca ni ye? 

2 comments:

  1. Wuhu.....ada plak gambar2.. Hehe.. Kenangan xbleh lupa.

    Thanks to big bos kami yg bagi pinjam itu keta ;)

    ReplyDelete