Saturday, November 24, 2012

Himalaya peel off mask

Ari tu pegi watson nak beli benda apa ye, pastu round punya round teringat pencuci muka dah nak abes. Ari tu pakai Nutox tp rasa nak tukar Simple balik. Dulu aku pakai simple, yg bestnya sebab dia  lembut dan isi dia banyak. Tahan lama. Pastu jumpa lak peel off mask ni. Aku memang dah lama cari. Dulu selalu beli yg cucumber Avon punya tp takde dh skrg ni rasanya. Beli je lah yg ni boleh pakai lama. Harga kalu tak silap RM27.90. Tapi banyak lah aku rasa setahun tak abis ni.



Macam biasa lah, model tak berbayor. Letak muka dia lah, takkan nak letak muka aku lak, kang kena edit tak bagi nmpk rambut lak. Senang buh muka pakcik ni je.

Kesimpulannya aku suka sgt peel off mask ni. Dari beli yg peket-peket 5.90 sepeket tu sekali pakai baik ko beli yg ni boleh tahan bertahun hahahaha.




0 cuit-cuit:

Post a Comment