Sunday, October 7, 2012

Adam dan Hawa

Weeeee besh nye citer ni.




Aku ni sebenarnya jaraaaaaaaangg sangat ikut drama bersiri ni. Malas nak tengok sebab takut terlepas episod dah tak best la. Tapi sebab org duk cong ceng cong ceng  kata cite ni best tambah pak aku suka heroin tu hehee. Abam Aaron ajis tu toksah cakap lah kan. Tapi takleh lawan suamiku PB  hahahahahah. Nampaknya abam aaron ajis kalah di tangan Pakcik Botak hahahahaha.

Ok ok, since aku takde astro 134 tu maknaya menggugel la carik mana nak tengok online. Kat youtube aku x jumap, ada trailer je. Akhirnya jumpa lah kat Dailymotion.com. Ko search je Adam dan Hawa. Dan aku agak ketinggalan keretapi jugak lah pasal skrg dah episod 24 tp aku baru nak tengok. Tapi xpe lah better late than never kan wahahahha kelass gituuu :D

Dah khatam dan dalam masa 3 hari siap ulang lagi yg part awal2 tu masa Am duk ngorat Ain, cuwiiittt sangat hahahaha. Ok pas ni aku nak beli novel dia plak lah hehehe. Dan aku kalu tak de cite ni mmg aku takkan beli novel ni pasal kisah cinta kan. Aku tak suka novel cintan cintun tp terpaksa akur dek penangan Am dan Ain nih hehehehe.

Ok ni link lagi sekali kalu nak tengok. Ni senarai cite. Korang klik je.


OST pun besh gilerrrr...cepat lah sambunggggg hahahhaha.

3 comments:

  1. kita pun sokmo ketinggalan cite tv mesia walaupun kwn2 kat sini rancak duk cerita mcm2 cite yg dorang tengok. Adam & Hawa ni masih terperam lagi tak tengok walaupun duk lama dah dlm list :-)

    ReplyDelete
  2. akak dah baca nopvelnya dah lama.. memang best cete ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bestkan cita ni...mirip sgtdgn novelnya. Kita pun tgk kat link y sama... hope depa up sampai abis

      Delete