Tuesday, September 25, 2012

TF after raya

Huissh lama nya tak makan TF nih. sejak belum puasa lagi kut hahaha. Minggu lepas PB bgtau ada Lady's day setiap selasa. Apa lagi, plan baekkk punya dengan geng-geng bas sekolah. Janji jumpa lunch hour since dorang keja kan , aku je la tak keja. Oh Farah pun baru habis cikgu ganti dia semalam. Sekali starting Lady's Day pukul 6 pm daa. Apapontakbleh hahaha.

Ok, bertukar ke plan B. Nasik goreng ayam goat island lah apalagii!! Tapi gambaq tak ambik psl sibuk nak sembang.

Lepas makan aku gi Giant cari barang dapor sementara nak tunggu PB balik keja kan. Malas dah nak ulang alik balik umah. Solat kat Giant pastu shopping skit pastu teringat nak hntr contoh tudung kat Bonda Iizetty ni. aku nk beli tudung tapi nk mintak dia buat ikut size kita nak lah. Owh sgt  best tudung dia buat nih. Opps iklan jap. Nanti aku buat satu entry psl Bonda Hijab ni since ramai yg tanya.

Ok balik ambik PB, gi solat pastu TF le hahahha.



Yg banyak tu Pb punya. Dia ni memang tau, dah le baru nak baik batuk, ambik bukan main membukit. Yg bestnya dalam TF tu aku 2 org je dgn PB pastu pekerja dia 2 org. Hahaha ok tak best sbnrnya sbb takde org tak meriah. Tengok kat luar gelap langit dh mcm citer independence day dah. Takuiiitttt.


2 comments:

  1. Ampuuunn...ketinggalan ni marina..tf tu apa? Kat mana?? kot2 la balik teganung nti nak tf gak hahaa..

    ReplyDelete