Saturday, September 8, 2012

Jamuan Raya TCS 2012

Orang lain dah banyak update psl raya. Aku malas sebenarnya nak update cite psl raya. Sama je kut dengan orang lain. Ni jamuan raya Persatuan Pegawai Tadbir Terengganu yg buat hari Rabu malam minggu lepas.

Apa yang best nya pasal jamuan raya ni adalah makanan yang banyak dan ada cabutan bertuah. Dan semua ahli yang hadir akan dapat cabutan. Jangan risau la semua bertuah cuma 16 cabutan terakhir adalah yang best dan mahal-mahal hahaaha. Mula-mula daftar dah dapat hadiah sorang satu. Tahun lepas dapat seterika untuk pendaftaran, tahun ni dapat toaster. Hmmm aku dah ada toaster ni.

Aktiviti macam biasa, makan-makan, persembahan joget2, nyanyi nyani pastu cabutan. Cabut piunya cabut naik jugak nama PB. Dapat lah water dispenser. Kitorang gi majlis tu dengan Salwa dan suami nya Adzhar. 16 cabutan terakhir dan 1 cabutan grand proze agak menhdebarkan hahahaa. Nama Adzhar naik untuk 16 cabutan terakhir tu dapat Le Run Mountain Bike berhrga Rm1400. Pastu semua nama yg dah dicabut akan di gaul sekali lagi untuk cabutan grand prize iaitu tiket penerbangan untuk mnengerjakan umrah pada tahun 2013. Aku dah standby kamera kut-kut PB dapat ke Adzhar dapat ke. Hahahaa sekali kau Adzhar dapatt!!! Aku pulak rasa nak nangis. Memang rezeki Adzhar dgn Wa. Rezeki 2nd baby.









Tahniah Adzhar dan Salwa !

2 comments:

  1. rugi terlepas x blh join..harap2 tahun depan dpt peluang tu..huhu

    ReplyDelete
  2. salam kna. k.na pkai inner tudung yg cane tu? mcm ctk terletak je.. curious, curious.. hehe.. jeles pun ada. hehe.

    ReplyDelete