Saturday, July 14, 2012

Sebelum dan selepas

Kejadian ini berlaku pagi tadi. Fuhh dah lama nak kemas tak kemas kemas. Sakit mata aku. Ni selepas disepahkan untuk susun ikut kategori hehehe.

Okeh, sila pejam mata hakhakhak. Semua ini adalah koleksi majalah yg lama-lama yang bawak dari umah mak. Mak kata dah pindah duk umah sendiri bawak lah sekali majalah ni. Hahaha nak buang sayang plak kan.


Semua majalah ada. Remaja ada, midi pun ada. Ko ada ? hahahahahaaha. Cleo dan Remaja tu zaman study dulu la, kan masa remaja-remaja kanak-kanak ribena hahahaa. Yang dikaburkan tu majalah jelita yg cover dia personaliti yg baru kawen tu tp kena kaburkan la psl masa tu dia free hair lagi. Kena hormat la kan. 


Ni semua yg dah lama punya. Ari tu gila beli Women's Weekly dan Harmoni, tiap-tiap bulan confirm beli tapi  sejak setahun lebih yg lalu aku tak beli mana dah. In fact semua majalah aku tak beli tiap-tiap bulan dah sekarang. Kalu kebetulan ternampak yg menarik baru aku beli.

Okeh, selesai kemas macam ni la rupanya.


Ok dah cantik ! hehehehe lega mata ku hahahahhaa.

4 comments:

  1. berkenan plak cik ina nengok lemari ko tu.samalah kita suka kumpul majalah. nak buang sayang.

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan cik ina kan, nk buang sayang hehe

      Delete