Monday, July 2, 2012

Lepak dengan blogger -Suhana :)

Hari Sabtu tu Suhana bgtau ada kat K.Trg, suaminya Mizan ada bagi talk kat budak-budak Sukma di UMT.  Ok , malam tu pegi lah jumpa dia kat sana, since memang dah lama tak masuk UMT. Tempat jatuh lagikan dikenang inikan pula tempat menghabiskan usia remaja huhuh rindunyaaaa..


sopannya haku duduk. Masa ni m izan duk bagi talk, kitorang lepak kat dataran dulu.


Si lasak Aisy ni duk posing tunjuk six pack hahaha tapi kantoi nampak pampers hahahaha. 


Rindunya, tapi masa aku dulu UPMT dan Kustem lah. UMT blom lagi. Dulu-dulu takde semua ni, library, dataram semua ni. Nak masuk lagi lah nanti tpi pi siang hari lah. Pas Mizan abis talk kitorang pi makan kat NR Cafe Tok Jembal. Gambar tak ambik plak, tunggu gambar dari Su la.

4 comments:

  1. blogger ker masalahnya?? hahahahahha dah lama tak berblog rasanya....nanti saya update yer...

    ReplyDelete
  2. amboi.. asyik lepak ngan blogger suhana.. gituuuuu~
    ai jeles.. sekian! akak kenal iyra dulu tapi akak lepak ngan kak suhana je.. ngan iyra tak jumpe2 pon.. alahaiiii~

    ReplyDelete