Monday, July 23, 2012

Forum Awam Teknik Reproduktif Bantuan 2012

Minggu lepas nu aku dapat sms dari Diha, dia bagitau dia dijemput atas nama jabatan la ke forum ni pastu dia ajak aku join. Hmm aku xde jemputan tapi since forum awam kan boleh je kut. Masa daftar pagi tu tulis nama bawah Jabatan Perikanan, aku selit kat situ lah hahaha.

Best sangat forum ni, banyak lagi yang aku tak tau rupanya. Tapi sayangnya sesi soal jawab sekejap sangat, tapi tak pelah aku ada beli sebijik buku berkenaan infertiliti ni.






Forum ni dr pagi sampai kul 1, pastu ada majlis meraikan bayi-bayi IVF. Kembar pun ada, bestnyeeee.


Yang kat depan tu pakar-pakar kat HSNZ, Dr. Rozi pun ada. 


Tak puas dengan forum tu aku beli  buku ni. Banyak info dalam ni.

3 comments:

  1. Klu ada rezki triplet pon ko terima kan na... :) save sume bnda nk2 msa. Akak aku 5thn selang dri anak sulung (lelaki) Tahu2 dpt kemba pompuan..sorg muka mak..sorg muka ayh..haha adil gitu ;p

    ReplyDelete
    Replies
    1. kecik tapak tangan, satu stadium aku tadahkan hahahaa best wei dptkembar :)

      Delete