Tuesday, July 10, 2012

Family Day kali ke 2/2012 di Sutra Beach Resort

Assalamualaikum. Lama tak update. Modal nak update ada cuma virus 'M' plak duk bersarang. Hehehehe

Okok, Jumaat lepas family belah mak saya buat family day kali ke dua. 2 hari 1 malam je, ok lah tu. Kali pertama masa kat Melaka tahun lepas. Tahun ni buat dalam negeri plak. Kira selang seli la. Tahun depan insyaallah kat Cherating.

Aktiviti hari pertama terus start petang jumaat tu. Main sukaneka lah. Ala game budak-budak je tapi org tua yang main nya hahahaha. Ada cari gula-gula dlm tepung, bawak bola pingpong dalam sudu, lari dalam guni, ceritaku ceritamu, baling-baling telur hahaha. Banyak jugak wei dah lupa dah. Penat giler tau. Semua aku masuk.




Cari gula-gula dalam tepung. Hehehe hensemnye suami ku hahahaha mcm zombie kg pisang hahahaha.


musang berjanggut

lari dalam guni, hehehe kumpulan we olls juara acara ni hehehe

bawak bola pingpong dalam sudu.

Pas main apa lagi terjun kolam leeee  !!!


Ni semua adik beradik dan sepupu sepapat ye. Yg paling ujung tu abg aku yg sulung. Single and available hahahahaha.




Dating le teewwww hahaha.

Malamya ada sesi pembahagian hadiah dan makan malam la. PB jadi mc hehehehe.




Next activity adalah majlis tahlil dan majlis berbuka puasa. Berbuka puasa tu memang tiap-tiap tahun buat. Masa ni lah nak kumpul jumpa anak beranak kan. Kalu 10 tahun dulu semua kecik-kecik je, sekarang dah besar dah beranak pinak. Sekejap je masa berlalu.

Ok, bye :)

5 comments:

  1. besh besh..tobak sedap jupe ramai2...dohla hok payoh doh nok juper

    ReplyDelete
  2. Best kumpul ramai2 ni macam kenduri je rasanya, kan.

    ReplyDelete
  3. wah..seronoknya dapat gathering satu famili camni.. view pool tu mmg cantik aa..macam selangkah jer ngan pantai..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha kaan, tu overflow pool tu yg nmpk mcm dekat je

      Delete