Tuesday, July 3, 2012

2 hari sebagai ibu ;)

Hari Rabu lepas my bff tinggalkan anak-anak nya sebab dia ada kursus di Chendering. Merasa aku jadi mak selama 2 hari. Huhuhu penat tapi best.




rindu plak kat budak ni.


si kakak ok je tak banyak kerenah, layan upin ipin je atu hari duk diam lah dia. Adik plak dah tido blh la aunty mengait jap hahahaha.


merasa lah orang tu jadi bapak hehehee

6 comments:

  1. insyaalah suatu hari nanti akan dpt merasa jaga zuriat sendiri. Banyak doa & jangan putus asa. Allah tahu yg terbaik utk kita. Stay cute & be happy marina :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Insyaallah, mudah2an dimakbulkan doa LL ni :-)

      Delete
  2. Bagus tu, bermanja2 dgn anak2 yang comel2 ni. InsyaAllah ada rezeki tu, satu hari nanti. Nampak husband pun tak kekok melayan baby.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha terima kasih kak aidah, suami anak bongsu x biasa main budak kecik. hahaha

      Delete
  3. comel nyer..insyaallah ada ler rezeki tue..

    ReplyDelete