Sunday, June 3, 2012

32

1st june 2012. i'm 32 years old.


letak muka besar2 nak cek ada kedut ke tak? hahaha dah tua dah 32 tahun. Sempena hari lahirku ini, aku tak nak apa-apa selain cahaya mata sebagai penyambung zuriat kami.


Simple celebration at pizza hut. Aku order prawn olio. Tak sedap langsung. Rasa mcm mi sedap je hahaha betul tak tipu.


2nd celebration at TF Indera Mahkota Kuantan.

8 comments:

  1. insyaAllah kak na,,,,,, berdoa& teruskan usaha ^____^ Allah Maha Kaya Allah tak kedekut pasti Dia mendengar doa kak na,,, InsyaAllah :))))

    ReplyDelete
  2. hepi besday marina...semoga sihat sokmo, hepi selalu, murah rezeki dan dikurniakan cahaya mata pemyambung zuriat. insyaallah..amin..

    ReplyDelete
  3. salam....saya suggestkan marina satu kedai sensei poh ann, di jalan kg. china...cuba pergi sana berubat untuk dapatkan baby...saya pun dah 5 thn kawin...bila ada kawan saya yang berjaya dengan kedai ni...saya pun cuba...alhamdullillah 4 bln saya cuba saya disahkan mengandung...itu rezeki dari allah...yang penting kita mencuba...yang penting suami dan isteri kena check sesama kat sensei tu...insyallah..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih, nak cuba lah., terima kasih.. :-)

      Delete
  4. selamat hari lahir semoga diberkati dunia n akhirat, semoga masuk syurga tanpa hisab, moga diberikan zuriat dgn segera :-)

    ReplyDelete
  5. happy belated birthday marina, alahai aku dah missed date ko, maklum la tak online dan tak tahu menahu. apapun, semoga bertambah ceria, rezeki, semakin awet muda walau bertambah umur. hehe. age is just numbers. :p

    ReplyDelete