Sunday, May 20, 2012

Kelas mekap bersama Amy Touch

Semalam join kelas mekap yg dianjurkan oleh Amy Touch Gallery dr KB. Sebenarnya aku tak berapa nak join dah kelas mekap mekap  ni tapi sebab kawan aku masuk lah. Dan salah satu sebab nya sebab nak teman Salwa yg comei lote tu. Tapi best sangat kelas ni, hehehehe. Tp yg tak bestnya yg datang semua mak andam yh memang keja dorang. Aku rasa aku, salwa dgn wani je yg tak brp reti hahahaha.




wahh makcik tudung coklat tu semangat sampai berdiri hahaha. ni kes xdan nak berebut duk depan hahahaha.





ni model nye erin, santek santek. ada lg sorang tp xdok gambor hahaha.

Gambar2 kat atas ni diambik dari OP pada hari tu. Credit to EL Gamillo

Habis demo oleh Amy boleh la nak mekap2 sape yg nak. Mulanya aku nak mekap Salwa tapi tgk ramai plak yg berebut nak mekap si Salwa ni, maklumle org comel kan plus segan nk tunjuk bakat psl semua mak andam yg terer hahahahahahaha. Alih2 aku tengok je. Ada insiden yg menyakitkan hati sikit la masa ni tapi biarlah aku dan Salwa je simpan.

Last2 pakat dgn Salwa nak main conteng2 sesama kita je. Lagi best kan Wa hehehe.

Ok ni Salwa selepas di mekap. Tapi bukan aku mekap hahahha. Kat bawah ni semua kamera aku hehehe. Malas nak ambik gambar banyak2.




Yesszaaa makan time. hehehe lupa nak kabo event ni buat kat Hotel Seri Malaysia K.Trg. Beza sgt la dulu dgn sekarang. Semua dah renovate. Makan pun sedap hehehhee.

6 comments:

  1. join pun bagus gak menimba ilmu nanti boleh make up muka sendiri: )

    ReplyDelete
  2. kemain lagi ko yeeeeeeeeeeee sekarang ikut kelas mekap..kelas kelas...hehehehe...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha ween, aku dh lama berkecimpung dlm kelas2 mekap ni haha..

      Delete
  3. kelas mekeup..best juga kan..saya pun x pandai makeup setakat lipstik & celak tue boleh ler.

    ReplyDelete
  4. dear, salwa tu x pyh make up dah memang gojes..i think she without make up lbh cantik,kecantikannya lebih natural..:-)mmg x puas tgk muka dia,wpun selalu jumpa...comel sokmo..hihi

    ReplyDelete