Monday, May 14, 2012

Game

Aku suka main game. Boleh dikatakan hantu main game lah. Sentiasa cek kut ada game barui yg best-best utk di download. Tapi tak lah terer cuma best je dapat main nih. Tapi PB plak tak berapa suka, dan dia tak pandai main game hahahaha. Bagus lah, takdok lah aku berebut tab nak main. Tapi lately dia sokmo duk tengok aku ralit main, alih2 dia try main, sekali dah addicted dah.

Ni antara game yg aku paling suka dan yg tengah main sekarang. Sekarang ni senang kan, nak-bak kalu guna ipad atau tablet. Donlod free je, pastu guna tangan, memang lawas la nk compare guna pc atau laptop kena ketik-ketik mouse pastu kena duk atas kerusi dgn meja skali. GUna tab atau ipad ni mana-mana pun ko boleh main kan.



Mula berjinak dgn burung marah ni masa keja dulu duluuuuuuu. Hahaha curi-curi main kehkehkeh. Tapi tak dpt main habis. Bizi keja pastu tak teringat nk main dah.

Pastu skrg ni dh tak keja download balik guna tab. Oh senang sgt nk mencari dan mendonlod. Teknologi oh teknologi. Donload balik main sampai habis level smpai dpt golden eggs.

Pastu ada plak Angry Bird Rio. Oh, best jugak yg ni.


Tapi sakit ati dgn monyet-monyet yg ketawa terkekeh-kekeh time kita tak habis tembak dia hahahhaaha.

Pastu Angry birds season plak. Yg bestnye pakai tablet ni, dia akan bagi notification setiap kali ada update. Jadi update sokmo la game ni hahaha.

 
Suka jugak dgn Anry Birds Seasons ni sbb banyak giler level. Pastu ada update utk valentine lah, tahun baru cina la hahaha best best.

Pastu burung marah versi angkasa lepas plak. Yg ni memang aku tertunggu-tunggu. Hari pertama rovio launch game ni terus cek kat playstore dah boleh download ke belum. Dah boleh terus tekan download tak tunggu dah.


Ok, best jugak versi angkasa lepas ni tapi aku lagi suka yg seasons dgn rio. Yg ni aku main tak habis tapi PB main. Sebab aku main banyak tak lepas hahahahaha tp PB masa ni dia dh start berjinak-jinak dgn angry birds ni hehehe. Ok, dh habis semua level angry birds, versi apa plak yg kuar pas ni ye, wait n c ok.

Pastu yg hari2 duk main (ok tipu) ari tu la game coin dozzer. Game ni budak tadika pun boleh main hahahaha.


Pastu latest Clouds and Sheep. Hahahaha comel giler game nih. PB pun dh rebut tab nak main sama adoyaiii. Best la jugak pasal kita kena buat challenge yg dia bagi tu sampai habis baru blh gerak ke next level. Mencabar jugak hahaha.


Lawak dan comel je game bebiri ni. Tak logik pun ada hahahahaa. Korang kena main lah kalu nk tau apa yg tak logik tu hahahahaa.

Lagi satu time boring-boring main game burung gemuk ni.


Boleh lah, best sgt tu takde ah, kalu takleh tido aku main game ni, tak lama main terus ngantuk hahahaha.

Last sekali game yg memenatkan hahahaa. Penat berlari. Temple run.


Game ni best dan sangat mencabar, Kadang-kadang pening sebab banyak korner hahaha. Tapi mmg mencabar lah.

Kalu nk ikutkan banyak lagi tapi aku list yg aku suka main je hahahaha. What's your favorite game?

1 comment: