Friday, April 13, 2012

Reunion ex-Tadc

Plan nak buat ni last minit jugak. Lama tak jumpa kengkawan. Asalnya nak buat kat pantai tapi rasa macam panas sangat so tukar wat kat lagun Chendering. Diha yang jadi tukang kutip duit merangkap pengerusi merangkap admin page hahaha.

Macam biasa aku kena settle bahagian makanan. Diha pun sama. Aku perap ayam 4 ekor dan goreng mi. Bajet utk 20 oarg dalam 4 bungkus mi kuning. Mihun adalah tak pandai ye, so buat mi goreng je.

Start pukul 3 lebih kurang tunggu org beli arang lagi, dengan org sesat lagi hahahahaha. Nak hidupkan api pun lambat jugak psl angin kuat sangat hahahaha.












rindu amir. buas budak nih dan iman yg sangat behave. tak takut orang.



 Nabihah, anak dara Anne Cen, bulat matanya..


Amir melalak.. hahahaha cari ummi ke cari abi?



Haaaakan comei tu hehehhee. geram budak nih.



3 beradik. Menunggu adik baru dalam perut umi.


awek mana comei ngat nih, hehhee opps bini orang tu hehehe.


Gosip mosip hahaahha.



Dua-dua comei.






Layan gambar je lah, tak larat nak tulis caption. Gambar banyak tapi pilih-pilih je lah kang muntah plak. Hahaha. Ramai lagi yg tak join ni. Next insyaallah cuti sekolah pertengahan tahun ni pulak dan akhir tahun ni insyaallah buat juga sebab ada sorang tgh duk sambung study kat UK nak join jugak. Nanti dia balik kita buat.

Tapi semuanya tertakluk kepada perubahan semasa la, mana tau kut ngundi nanti. Cuti sekolah nanti pun family aku nak wat family day jugak jadi x confirm lagi lah reunion ni, nanti kena meeting semula. Apa pun enjoy sangat sebab lama x jumpa.

* Semua gambar ni dicilok dr FB Damak Mus dan Pb punya.

2 comments: