Tuesday, April 17, 2012

Menghitung hari

Jangan nak speku apa-apa ye. Menghitung hari ganti puasa sebenarnya hahahaha. Tak sedar la wei aku tak ganti puasa lagi rupanya. Ni dah bulan 4. lagi 3,4 bulan nak puasa balik hahahahaha ganti la cepat-cepat.

Bulan lepas sempat 2 hari je hahhaa pasal duk berjalan je keja nya. Masa kat Penang tu ingat nak puasa tapi tetiba bendera jepun lak elok2 dalam perjalanan nak ke Penang hahhahaha. Semalam aku dh start ganti, hari ni lagi satu hari. Ingat sampai Khamis la kau puasa staright. Habis je minggu ni insyaallah ada 2 hari lagi. Sambung minggu depan lak kalu xde aral melintang insyaallah.

Nak tepek gambar apa ek. Tak best la entry xde gambar hahahaha. Minggu ni takde aktiviti. Aku mengait je. Alhamdulillah walaupun aku tak keja tapi ada rezeki. Ada sorang kwn ni nak order banyak2 untuk buat stok kat kedai dia. Aku kena siap sblm bulan puasa. Setakat ni baru siap 1 hahaha.

Ok update seketul gambar my latest project.


Hehehhee tumpang lalu kat blog ni.

Dont forget to visit my crochet blog !

3 comments:

  1. cantik,berseni...saya tak pernah pegang jarum mengait...

    ReplyDelete
  2. salam singgah.

    awak pandai mengait. saya suka!

    ReplyDelete