Monday, April 23, 2012

Lepak @ TF

Lama tak jumpa kawan-kawan. Aku dgn farah dah plan nak lepak kat TF, saje la duk sembang-sembang. Ajak syib sekali tapi dia xleh datang. Takpelah next time kita jumpa lagi.


Ok, PB adalah melampau sangat, dah lah dkt2 nk hujung bulan, aku ni berkira jugak nak ambik banyak-banyak, sekali dia bantai sampai rm 20++. Aku punya rm15.

 Aqeel Rayyan





 Aqeef Mikhail pun nk mkn eskrem..hehehe





Suka sangat Aqeel main auu chak!

Entry ni khas utk Syibrah Zaza, hehehe nanti kita lepak bertiga plak ye.

2 comments:

  1. jeles tau..marina hunny...tutti fruiti..miss u...

    ReplyDelete